BUSINESS 2 BUSINESS MODEFABRIEK | 10 & 11 JULI 2022 

MAAK KANS OP €1.000 INKOOPBUDGET!

STANDNUMMER: B104

Samen met ons team zullen wij op de Modefabriek staan. We hebben een prachtige stand gecreëerd met onze nieuwe SS23 collectie als inspiratie. We hebben ook een speciale actie waarbij je €1.000 aan shoptegoed kunt winnen! Ben jij klaar om die gratis €1.000 te winnen? Kom dan langs op onze stand (B104) en doe mee aan de win actie! Natuurlijk krijg je een verfrissend drankje, een sneak preview van de nieuwste collectie en een vrolijke glimlach van ons!

Modefabriek wordt erkend als een voortvarend en inspirerend mode vakevenement, met trots gevestigd in Amsterdam. Modefabriek is een mash-up van merkpresentaties, expos, winkels, lezingen, eten & drinken, muziek en meer. Modefabriek gaat er prat op een festival te creëren dat ontspannen en vriendelijk is, met alle modeprofessionals verenigd in een verlangen om elkaar te raken en harten te raken. Een evenement waar P2P (People 2 People) boven B2B wordt gesteld.

Modefabriek is sinds 1996 het grootste mode vakevenement in de Benelux, waar de modecommunity twee keer per jaar samenkomt om zaken te doen en geïnspireerd te raken. Dit B2B platform is de nieuwste toevoeging aan het portfolio van Modefabriek BV, gevestigd in Amsterdam. Je vindt er brede, relevante content: modenieuws, merkinfo, jobs en alles wat ons verder beweegt. Met tal van content en community mogelijkheden is dit een waardevolle plek voor ons allemaal.

Indien u wenst deel te nemen aan de aanbieding van het stopkrediet van € 1.000, gelieve dan de algemene voorwaarden hieronder te bekijken!

  

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE WINACTIE

Participation in the promotion
1. Deze promotie is uitsluitend bedoeld voor detailhandelaren en niet voor gewone klanten.
2. Deelname aan acties is gratis.
3. Deelname vindt plaats wanneer u heeft gereageerd op Radical social media of, indien van toepassing, een inschrijfformulier heeft ingevuld.
4. Per debiteur en exclusief voor 1 collectie (heren of dames)
5. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar of ouder.
6. Medewerkers van Radical zijn uitgesloten van deelname aan acties.
7. De looptijd van de actie en het tijdstip waarop de winnaar(s) bekend wordt gemaakt, wordt altijd vermeld in de social media post of op het in te vullen formulier.
8. Radical is te allen tijde gerechtigd de voorwaarden van de campagne tussentijds te wijzigen of de campagnes zonder opgaaf van redenen stop te zetten.
9. de actie is alleen geldig bij een besteding van minimaal 5000 euro van de SS23

Personal data
1. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externe partijen, tenzij toestemming is gegeven voor het ontvangen van een nieuwsbrief van een externe partij.
2. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern gebruikt worden om zich te abonneren op de Radicale nieuwsbrief, indien hiervoor in de campagne toestemming is gegeven.
3. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.

Winner
1. De winnaar van een promotie wordt gekozen door middel van een onpartijdige loting.
2. De winnaar van een actie wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via het mediakanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. 3. Indien een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.
4. Indien de winnaar niet binnen een week na de bekendmaking reageert, zal een nieuwe winnaar worden gekozen.
5. Radical is gerechtigd personen van deelname uit te sluiten in geval van een vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
6. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.